Fotografia – Acta 2016

CERCLE DE LES ARTS I DE LES LLETRES

logo_cercle_2715_mitjaPREMIS ARTS ANDORRA

ACTA PREMI DE FOTOGRAFIA

JOAN BURGUÉS MARTISELLA

Reunit a Andorra la Vella, el dia 20 de setembre de 2016 els membres del Jurat del PREMI DE FOTOGRAFIA JOAN BURGUÉS MARTISELLA dins del XXII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA, organitzat pel CERCLE DE LES ARTS I DE LES LLETRES i dotat per JOAN BURGUÉS MARTISELLA per tal de procedir a seleccionar les guanyadores entre les 15 col·leccions de 4 fotografies de diferents autors presentades al dit certamen.

El Jurat format pel Sr. Joan Burgués Martisella, el Sr. Ricard de la Casa Pérez i el Sr. Ivan Blanco, després de les oportunes deliberacions i de valorar les col·leccions presentades, han acordat en primer lloc.

Declarar finalistes les col·leccions: MM2244, EE0055, BB0022, i HH0088.

Una vegada analitzades i valorades aquestes quatre col·leccions acorden per unanimitat el següent:

            Declarar finalista la col·lecció HH0088 titulada “Another World”. Oberta la plica n’és l’autor  MIQUEL PLANELLS SAURINA de Banyoles (Girona).

            Atorgar el tercer premi dotat amb 100 € a la col·lecció BB0022 titulada “MÚSIC”. Oberta la plica n’és l’autor JOSÉ LARA CORDOBES de Cordoba.

            Atorgar el segon premi dotat amb 200 € a la col·lecció EE0055 sense títol. Oberta la plica n’és l’autor ÁNGEL ATANASIO RINCÓN de Alcázar de San Juan (Ciudad Real).

            Finalment atorgar el primer premi Trofeu Especial Joan Burgués Martisella, dotat amb 300 € a la col·lecció MM2244 titulada “FIESTA DE LA BRUJERIA”. Oberta la plica n’és l’autor JAVIER YÁRNOZ SÁNCHEZ de Pamplona (Navarra).

I en prova de conformitat signen la present acta a Andorra la Vella el dia 20 de setembre de 2016.

 

Joan Burgues Martisella,   Ivan Blanco i  Ricard de la Casa Pérez

 

Llegir l’acta del any 2015