Juli Verne CF i F

Cartell de Premis de la XLI

Nit literària andorrana

Ordino – Principat d’Andorra

Premi Juli Verne

Relats de ciència-ficció i fantasia

Dotat pel Grup Maestre

BASES

 

1. Poden optar al premi totes les obres escrites en català emmarcades dins el gènere de la ciència-ficció o fantasia. L’extensió dels treballs ha de ser com a mínim de 50 i un màxim de 75 fulls DIN A4, mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Els fulls han d’anar numerats.

2. L’antologia  s’ha de compondre d’un mínim de tres relats clarament diferenciats i la totalitat o una part d’ells poden tenir una unitat temàtica o no. 

3. Les obres que aspirin al premi han de ser inèdites, no haver estat premiades en cap certamen, ni estar en aquests moments concursant en cap altre premi. Les obres han d’estar correctament escrites, sense faltes, en llengua catalana.

4. L’import del premi dotat pel Grup Maestre és de 2.000 €. Si el premi es declara desert, podrà atribuir-se un accèssits de 1.000 €, segons el lliure criteri del jurat.

5. Les obres que aspirin al premi han de ser trameses abans del 15 de setembre del 2018, per triplicat, al Cercle de les Arts i de les Lletres. Apartat de correus núm. 1157. AD500-Andorra la Vella (Principat d’Andorra), per al premi Juli Verne de relats de ciència-ficció i fantasia.

6. La composició del jurat serà determinada i feta pública oportunament.

7. La presentació d’un treball a concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

8. Les obres presentades no es retornaran.

 

 

Vegeu les condicions generals.