Manel Cerqueda 2015

 CERCLE DE LES ARTS I DE LES LLETRES

XXXVIII ANIVERSARI DE LA NIT LITERÀRIA ANDORRANA

Escaldes – Engordany – Principat d’Andorra 2015

Acta Jurat

Premi Manel Cerqueda Escaler de novel·la curta

Reunits els membres del Jurat constituït per: Meritxell Roca i Utrera, Pere Miquel Fonolleda i Rosa M. Pujol i Ribera, qualifiquen les obres que opten al premi Manel Cerqueda Escaler de novel·la curta, convocat per la Nit Literària Andorrana de 2015 i dotat per Andbank amb 6.800 euros.

Les novel·les que opten al premi són: Intriga i Luxúria, molt familiar; El perillós secret del concili; El poble; Una cançó per somniar; el Déu sorollós; 1939-1945 els anys perduts; Aqua Ranarum, Ressò d’esquelles a la Serra; Tornar a casa; El guerrer Katalà i l’oceà de la memòria.

Després de comentar les esmentades obres i d’exposar el parer de cadascuna, el jurat acorda per unanimitat declarar el premi desert.

Fent ús de les seves atribucions decideix de concedir dos accèssits de 2.500 euros a les novel·les següents: El Déu sorollós i Tornar a casa. Obertes les pliques corresponents l’autor de la primera es Ignasi Serrahima Arbestain de Madrid i l’autor de la segona és laura Casanoves Borrell (Alàs i Cerc – Alt Urgell).

Signem aquesta acta a Andorra la Vella, el dia 30 d’octubre de 2015.
Meritxell Roca i Utrera, Pere Miquel Fonolleda i Rosa M. Pujol i Ribera.